Canon

Canon-installatieprojectoren bouwen voort op meer dan 75 jaar expertise in beeldverwerking en hebben een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van kwaliteit. Ze combineren geavanceerde technologieën, optische precisie en innovatieve functies voor maximale helderheid en een onvergetelijke impact. Bovendien kunt u prachtig projecteren op vrijwel elk oppervlak, ongeacht hoe veeleisend of specifiek het project is.

De XEED-serie beschikt over LCOS-paneeltechnologie (Liquid Crystal on Silicon) die het beste van LCD- en DLP-technologie combineert voor een nauwkeurige beeldweergave. In plaats van de afzonderlijke spiegels in DLP-panelen worden vloeibare kristallen gebruikt om met uitzonderlijk snelheid beelden zonder vertekening te leveren zonder ongewenste ‘raster’- of ‘regenboogeffecten’.

Zoals u mag verwachten van een toonaangevende vernieuwer op het gebied van beeldtechnologie, zet de superieure kwaliteit van Canon’s objectieven de XEED installatieprojectoren op een onderscheidend niveau: met helderdere, betere beelden. De optische technologie van Canon zorgt ervoor dat het verschil in helderheid bij de verschillende soorten objectieven geen substantiële afname van helderheid is en dat het beeld in de hoeken als ook in het centrum ongelooflijk scherp wordt weergegeven.