WyreStorm

WyreStorm is een toonaangevende fabrikant van bekroonde 4K- en full HD AV-signaaldistributie- en besturingsoplossingen voor Pro AV-installatiebedrijven. Onze producten zijn gespecialiseerd in het leveren van innovatieve single-platform en hybride oplossingen en zijn ontwikkeld om de complexiteit en connectiviteit van het systeem te minimaliseren voor meer installatiegemak en betrouwbaarheid, terwijl ze uitzonderlijke prestaties en functionaliteit bieden voor de beste waarde en eindgebruikerservaring.

Als het gaat om AV-distributie, bestaat er niet zoiets als één maat voor iedereen, dus u wilt zeker weten dat u de juiste voor uw toepassing gebruikt. Ons unieke multi-platform productaanbod omvat HDMI, HDBaseT ™, glasvezel en de drie AV over IP-technologieën van H.264, JPEG2000 en SDVoE om ervoor te zorgen dat de integrator alle opties heeft die ze nodig hebben om de best mogelijke oplossing voor hun AV-project.
Out-of-box past niet in alle applicaties, dus zorg ervoor dat u bouwt volgens uw specificatie. Dankzij de modulaire architectuur van ons assortiment HDBaseT ™ matrixswitchers en NetworkHD AV over IP-lijn kunnen oplossingen perfect op maat worden gemaakt en moeiteloos worden uitgebreid naar toepassingen, ongeacht de omvang, het budget, de functie of de complexiteit van het project.