Project omschrijving

M&I PARTNERS

DE UITDAGING

Een audiovisuele oplossing voor M&I Partners. M&I Partners had na diverse uitbreidingen in audiovisuele apparatuur graag meer eenvoud in de bediening daarvan (weg met de afstandsbediening). Problemen waar men tegen aan liep: gaat de apparatuur wel aan? staat deze op de juiste ingang? Tevens had M&I Partners de wens om een eyecatcher te creëren in de entree waar de bezoekers door getriggerd worden. Het doel? Een echt wow-effect.

DE OPLOSSING

Bij de entree is een ware eyecatcher geplaatst in de vorm van een 2×2 Philips Videowall voorzien van een custom behuizing. Het totale beeldoppervlakte van maar liefst 110″ (diagonaal) creëert een ware blikvanger voor de medewerkers en bezoekers van M&I Partners.

Diverse meetingrooms zijn uitgerust met een BenQ Instashow draadloos presentatiesysteem en Neets EasyConnect tafelinbouw modules. Voor twee ruimtes bestaat de mogelijkheid tot videoconferencing door middel van Logitech Group & Meetup videoconferencing producten.

OVER M&I PARTNERS

M&I/Partners is het onafhankelijke adviesbureau voor management en ICT. Ze hebben ruim 30 jaar ervaring in de lokale en landelijke overheid, de zorg en het onderwijs. Totaal zijn ze ruim 80 man sterk.

PROJECTDETAILS

Project:

M&I Partners

Plaats:

Zeist

Opdrachtgever:

Bechtle Direct

PROJECTFOTO’S

M&I Partners-Zeist
M&I Partners-Zeist
M&I Partners-Zeist
M&I Partners-Zeist
M&I Partners-Zeist
M&I Partners-Zeist