Project omschrijving

MR COILS B.V.

DE UITDAGING

Internationaal overleggen met klanten, leveranciers en medewerkers op een eenvoudige en snelle manier. Dat was de audiovisuele wens van MR Coils op. De huidige opstelling van een 55inch televisie aan de wand, bood niet de gewenste mogelijkheden om de internationale overleg ambities waar te maken. Veelal in teamverband wordt er overleg gepleegd met verschillende internationale bedrijven en medewerkers van MR Coils.

DE OPLOSSING

Door het gebruik van een SmartBoard in combinatie met een Ultra-short throw projector kan je interactief presenteren zonder dat je in eigen beeld staat. De toevoeging van een Logitech Videoconferencing systeem, maakt de opstelling af. Medewerkers live zien terwijl je op locatie van de klant bezig bent met veelal complexe projecten. Dit maakt het werk eenvoudiger, sneller en leuker. De in de tafel ingebouwde bekabeling en besturing maakt het aansluiten van een laptop en presenteren een stuk eenvoudiger.

OVER MR COILS B.V.

MR Coils is een spinoff van het Universitair Medisch Centrum in Utrecht en levert specialistische en innovatieve Magnetic Resonance Coils voor MRI-systemen. Samen met ongeveer vijftig collega’s streven ze mooie doelen na. Ze ontwikkelen prototypes voor randapparatuur van MRI Scanners. Dit om de toepassing van MRI in het diagnosticeren en behandelen van ziekten te verbeteren en te versnellen. Een innovatieve organisatie die de grenzen van MRI-technologie opzoekt.

PROJECTDETAILS

Project:

MR Coils B.V.

Plaats:

Zaltbommel

PROJECTFOTO’S

Mr.Coils
Mr.Coils
Mr.Coils
Mr.Coils
Mr.Coils
Mr.Coils