CTOUCH

CTOUCH stimuleert interactiviteit, productiviteit en betrokkenheid tijdens vergaderingen en in klaslokalen. Hoe? Door de eindeloze mogelijkheden van touchscreens toe te passen.

CTOUCH is al meer dan 10 jaar fabrikant van interactieve, grootformaat touchscreens. CTOUCH onderscheidt zich in gebruiksgemak en innovatie. Door voortdurend in gesprek te zijn met technologiepartners én de daadwerkelijke gebruikers van touchscreens is CTOUCH in staat om oplossingen te bieden die snel te adopteren zijn binnen elke organisatie. Daarbovenop worden touchscreens zodanig ontworpen dat ze kunnen meegroeien met de behoeften van de gebruikers. Nu alleen whiteboarden en over een jaar aan de slag met Microsoft Teams? Beginnen in een huddlespace en later nog meer samenwerken op afstand? CTOUCH kan voor een passende oplossing zorgen. Bovendien kunnen we ondersteuning bieden middels trainingen van onze enige echte C-Academy.

Graag nemen we u mee in onze frisse visie op de technologie van touchdisplays. Deze missie realiseren we met een enthousiast team van touchscreen liefhebbers. Als een snufje inspiratie met een vleugje technologie wordt gecombineerd, is alles mogelijk!