De audiovisuele branche staat behoorlijk onder druk. Steeds meer ervaren installatietechnici gaan zelfstandig verder, terwijl nieuwe aanwas uitblijft. Tegelijk lukt het adviseurs en verkopers niet om bij te blijven met alle technische trends en ontwikkelingen, waardoor de vraag van de klant aan tafel slecht wordt vertaald.

Toch zien steeds meer bedrijven kansen met audiovisuele producten en oplossingen. IT-resellers integreren AV in hun bestaande productaanbod. Projectinrichters zien de kansen in combinatie met hun portfolio. En fabrikanten gaan steeds korter op de zakelijke eindgebruiker spelen.

Deze trends zorgen ervoor dat de schoen in de markt begint te wringen. Want als puntje bij paaltje komt, dan is audiovisuele techniek niet zo simpel als wordt aangenomen. Het vraagt om een kennis en expertise om de wens van de klant te vertalen, om een project te ontwerpen, kloppend te maken, te integreren en vervolgens vakkundig te installeren. En na de installatie heb je het adoptieproces van de zakelijke eindgebruiker te begeleiden.

Ruitech Solutions vult dit gat met volledige audiovisuele dienstverlening in. Als dienstverlenend partner trekken wij samen op met audiovisuele system integrators, IT-resellers, projectinrichters, kantoorvakhandel, ICT-bedrijven en fabrikanten om samen invulling te geven aan de vraag van jouw opdrachtgever.

Wij werken niet direct met de eindgebruiker, maar fungeren als ontbrekende schakel tussen jou en jullie opdrachtgever. Zo kunnen wij je helpen om tijdens het gesprek de wensen te inventariseren en zetten we deze om naar bewezen producten en techniek. We ontwerpen het project, berekenen hoeveel tijd we nodig hebben om het te installeren en sturen een compleet voorstel naar jou. Zodat jij dit kunt vertalen naar jouw opdrachtgever.

In onze state-of-the-art showroom in Zaltbommel ben je van harte welkom met jouw klant om kennis te maken met de nieuwste audiovisuele oplossingen. En kunnen we demonstraties geven van onze uitgedachte systemen. Voor ons is het belangrijk dat jouw opdrachtgever een werkende oplossing krijgt die voor hen een verschil maakt. En dat jij een grotere opdracht kunt binnenhalen, waardoor je als totaalleverancier gezien wordt.

Wanneer jouw klant besluit om akkoord te geven op jouw voorstel, dan nemen wij het project uit jouw handen. Wij zorgen ervoor dat de installatie van A tot Z georganiseerd wordt. Zo beschikken wij over professionele audiovisuele technici die vakkundig installeren en tot in de puntjes geïnstrueerd zijn hoe de installatie moet gaan werken.

Ook is het niet meer zo makkelijk om aan goede installateurs te komen. De zelfstandigen vragen steeds hogere tarieven en worden vaak van te voren al ingepland. Door met ons samen te werken maak je gebruik van ons brede netwerk. Gezamenlijk kent ons team meer dan 80 jaar ervaring in de audiovisuele branche en weten we altijd de juiste mensen te vinden om jouw klus te klaren. Altijd in de kwaliteit die wij met Ruitech nastreven.

Ruitech Solutions werd in 2016 opgericht door Eelse de Ruiter. Hij is nog altijd de drijvende kracht achter Ruitech Solutions. Eelse is een groot liefhebber van techniek; altijd is hij op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden binnen de audiovisuele wereld. Met de kennis die hij de afgelopen tien jaar heeft opgedaan bij verschillende toonaangevende audiovisuele bedrijven, is geen uitdaging hem te groot.

Vanuit ons kantoor in Zaltbommel werken we door het hele land. Heb jij een locatie in het buitenland? Geen probleem, we helpen je graag!

Eelse de Ruiter

Eindbaas

Eelse is oprichter en eigenaar van Ruitech Solutions B.V. en heeft een enorme passie voor alles wat met AV te maken heeft.
“Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedere audiovisuele uitdaging een oplossing is. Deze uitdaging ga ik samen met ons team maar al te graag aan. Eigenlijk is niets te gek. Heeft u een audiovisuele uitdaging die u wilt oplossen? Neem contact op, dan plannen we snel een afspraak.”

Bas van Beers

Senior AV Engineer

Bas is senior AV-engineer en mede-eigenaar van Ruitech Solutions B.V.. Voor elk technisch probleem heeft hij een oplossing. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de audiovisuele installatiebranche is hij een ware encyclopedie als het gaat om merken en installatietechnieken. Met zijn kennis vindt hij altijd wel een oplossing!

Mike Slappendel

Sales manager

Onze Solution Advisor Mike weet iedere partner met hun klanten het juiste advies te geven. Een oplossing passend bij ieder budget. Een installatie groot of klein. Met 15 jaar ervaring in de Audiovisuele wereld kun je echt met iedere vraag terecht bij Mike.

Wil van Bergenhenegouwen

Project manager

Wil is met zijn jarenlange ervaring in de AV een welkome aanvulling in het team van Ruitech.
Wil is de spil in het web als project manager om alle projecten tot een goede uitvoering te brengen.

Mathijs Corstiaans

Sales Support

Mathijs is als Sales Support de onmisbare spil
in het web binnen Ruitech. Offertes maken,
nieuwe audiovisuele oplossingen vinden, je kunt
met je vragen terecht bij Mathijs.

Wendy van Weert

Administratie

Cijfertjes cijfertje cijfertjes. Wendy tackelt ze allemaal en zorgt dat dit gedeelte van Ruitech Solutions BV op rolletjes loopt.
De afdeling administratie is te bereiken via de email op administratie@ruitech.eu

Jeffrey van den Ham

AV Engineer

Jeffrey is een ruwe bolster met een blanke pit. Het type niet lullen maar poetsen. Creatief en technisch in het bedenken van oplossingen bij plotseling op doemende problemen.

Roan Blom

AV Engineer

Vacatures

Werken bij Ruitech Solutions B.v.
Wij zijn altijd op zoek naar kanjers in het vak.
Bekijk hier onze pagina met huidige vacatures
of neem contact met ons op.

Interesse in de vacature voor AV Engineer?