Ruitech Solutions is specialist in het realiseren van audiovisuele oplossingen voor AV- en ICT-wederverkopers. We bedenken de oplossing, maar zorgen ook voor een vakkundige uitvoering. We ontzorgen onze klanten en zijn er om technisch gezien net dat stapje verder te gaan. En dat is wat je wilt, toch?

We werken voor en in opdracht van bedrijven en organisaties in verschillende branches. Ben je benieuwd naar onze afgeronde projecten? Neem eens een kijkje op onze pagina ‘Projecten’.

Ruitech Solutions werd in 2016 opgericht door Eelse de Ruiter. Hij is nog altijd de drijvende kracht achter Ruitech Solutions. Eelse is een groot liefhebber van techniek; altijd is hij op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden binnen de audiovisuele wereld. Met de kennis die hij de afgelopen tien jaar heeft opgedaan bij verschillende toonaangevende audiovisuele bedrijven, is geen uitdaging hem te groot.

Vanuit ons kantoor in Zaltbommel werken we door het hele land. Heb jij een locatie in het buitenland? Geen probleem, we helpen je graag!

Neem contact op!

Eelse de Ruiter

Oprichter en eigenaar van Ruitech Solutions B.V.

Eelse is oprichter en eigenaar van Ruitech Solutions B.V. en heeft een enorme passie voor alles wat met AV te maken heeft.
“Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedere audiovisuele uitdaging een oplossing is. Deze uitdaging ga ik samen met ons team maar al te graag aan. Eigenlijk is niets te gek. Heeft u een audiovisuele uitdaging die u wilt oplossen? Neem contact op, dan plannen we snel een afspraak.”

Bas van Beers

Senior AV engineer

Bas is senior AV-engineer en mede-eigenaar van Ruitech Solutions B.V.. Voor elk technisch probleem heeft hij een oplossing. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de audiovisuele installatiebranche is hij een ware encyclopedie als het gaat om merken en installatietechnieken. Met zijn kennis vindt hij altijd wel een oplossing!

Rick Wolfs

AV-installateur

Rick is onze monteur op de vloer. Deze stille kracht heeft een berg ervaring in de rental kant. Sinds 2018 is Rick in dienst bij Ruitech en trekt hij met zijn bus vol spullen door het land om de mooiste installaties op te leveren.

Jan Sprangers

Officemanager – Planner

Jan is ons multifunctioneel talent, een spin in het web. Van het verzorgen van de planning tot het bewerken van video’s en foto’s en van koffiezetten tot assemblage van producten: het wordt allemaal door hem opgepakt.

Mike Slappendel

Solution Advisor

Onze Solution Advisor Mike weet iedere partner met hun klanten het juiste advies te geven. Een oplossing passend bij ieder budget. Een installatie groot of klein. Met 15 jaar ervaring in de Audiovisuele wereld kun je echt met iedere vraag terecht bij Mike.

Rens van den Broek

AV-installateur

Rens heeft is met zijn jarenlange ervaring een welkome aanvulling op het installatie team. Samen met Rick en Bas trekt hij door heel het land om de mooiste installaties te realiseren.

Jeroen Scholtemeijer

AV-installateur

Jeroen werkt al jaren met state of the art AV middelen en zijn vakkennis is enorm.

Vacatures

Werken bij Ruitech Solutions B.v.
Wij zijn altijd op zoek naar kanjers in het vak.
Bekijk hier onze pagina met huidige vacatures
of neem contact met ons op.

Sparren met één van onze specialisten?