Ruitech Solutions is specialist in het realiseren van audiovisuele oplossingen voor AV- en ICT-wederverkopers. We bedenken de oplossing, maar zorgen ook voor een vakkundige uitvoering. We ontzorgen onze klanten en zijn er om technisch gezien net dat stapje verder te gaan. En dat is wat je wilt, toch?

We werken voor en in opdracht van bedrijven en organisaties in verschillende branches. Ben je benieuwd naar onze afgeronde projecten? Neem eens een kijkje op onze pagina ‘Projecten’.

Ruitech Solutions werd in 2016 opgericht door Eelse de Ruiter. Hij is nog altijd de drijvende kracht achter Ruitech Solutions. Eelse is een groot liefhebber van techniek; altijd is hij op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden binnen de audiovisuele wereld. Met de kennis die hij de afgelopen tien jaar heeft opgedaan bij verschillende toonaangevende audiovisuele bedrijven, is geen uitdaging hem te groot.

Vanuit ons kantoor in Zaltbommel werken we door het hele land. Heb jij een locatie in het buitenland? Geen probleem, we helpen je graag!

Eelse de Ruiter

CEO

Eelse is oprichter en eigenaar van Ruitech Solutions B.V. en heeft een enorme passie voor alles wat met AV te maken heeft.
“Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedere audiovisuele uitdaging een oplossing is. Deze uitdaging ga ik samen met ons team maar al te graag aan. Eigenlijk is niets te gek. Heeft u een audiovisuele uitdaging die u wilt oplossen? Neem contact op, dan plannen we snel een afspraak.”

Bas van Beers

Senior AV Engineer

Bas is senior AV-engineer en mede-eigenaar van Ruitech Solutions B.V.. Voor elk technisch probleem heeft hij een oplossing. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de audiovisuele installatiebranche is hij een ware encyclopedie als het gaat om merken en installatietechnieken. Met zijn kennis vindt hij altijd wel een oplossing!

Rick Wolfs

AV Engineer

Rick is onze monteur op de vloer. Deze stille kracht heeft een berg ervaring in de rental kant. Sinds 2018 is Rick in dienst bij Ruitech en trekt hij met zijn bus vol spullen door het land om de mooiste installaties op te leveren.

Mike Slappendel

Sales manager

Onze Solution Advisor Mike weet iedere partner met hun klanten het juiste advies te geven. Een oplossing passend bij ieder budget. Een installatie groot of klein. Met 15 jaar ervaring in de Audiovisuele wereld kun je echt met iedere vraag terecht bij Mike.

Rens van den Broek

Project manager

Rens heeft is met zijn jarenlange ervaring een welkome aanvulling op het installatie team. Samen met Rick en Bas trekt hij door heel het land om de mooiste installaties te realiseren.

Tim de Ruiter

Service & Support Engineer

Tim heeft een bewezen staat van dienst als IT medewerker. Een storing of een service verzoek voor je AV installatie. Tim weet er wel raad mee.

Wendy van Weert

Administratie

Cijfertjes cijfertje cijfertjes. Wendy tackelt ze allemaal en zorgt dat dit gedeelte van Ruitech Solutions BV op rolletjes loopt.
De afdeling administratie is te bereiken via de email op administratie@ruitech.eu

Jeffrey van den Ham

AV Engineer

Jeffrey is een ruwe bolster met een blanke pit. Het type niet lullen maar poetsen. Creatief en technisch in het bedenken van oplossingen bij plotseling op doemende problemen.

Vacatures

Werken bij Ruitech Solutions B.v.
Wij zijn altijd op zoek naar kanjers in het vak.
Bekijk hier onze pagina met huidige vacatures
of neem contact met ons op.

Interesse in de vacature voor AV Engineer?