Philips

Omdat we geloven dat een display meer is dan alleen een scherm.

Elke innovatie die Philips maakt, wordt gedreven door de wens om echte impact te creëren.
Van de eerste Philips Hotel TV meer dan 40 jaar geleden tot het huidige assortiment krachtige, veelzijdige professionele displays.
Van de eerste videowall tot onze nieuwste randvrije LED-wand.

Impactvolle. Vernieuwend. Probleemloos.
Van eerste indrukken tot vruchtbare samenwerkingen, Philips Professional Displays bieden echte duidelijkheid en impact. Of u nu een netwerk van Displays en touchcreens voor vergaderruimten uitrolt.
Houd vergaderingen soepel en efficiënt met naadloze Windows-, Apple- en Android-connectiviteit via ingebouwde Chromecast en HDMI-hotplug-detectie.

Al sinds de productie van de eerste Philips-gloeilamp meer dan 128 jaar geleden, zijn innovatie en een benadering waarbij de mens centraal staat belangrijke kernwaarden van het bedrijf.
Philips streeft ernaar om nieuwe technologieën te ontwikkelen, evenals innovatieve en lokaal relevante Professional Displays die echt een verschil maken voor onze klanten,
partners en belanghebbenden over de hele wereld. Wij zijn van mening dat we hiervoor heel precies moeten begrijpen wat mensen graag willen en nodig hebben.
Wanneer we de twee pijlers mensen en innovatie samenbrengen, creëren we geavanceerde technologie die aansluit bij wat mensen echt willen en nodig hebben.

Zinvolle innovaties op het gebied van Displays die bedrijven helpen om effectief, energiezuinig en duidelijk hun boodschap te communiceren met eindgebruikers
Dit is wat Philips van de concurrentie onderscheidt en ons als merk en bedrijf definieert.