INRICHTING CHIDÓZ

DE UITDAGING

Uitdagende, uitnodigende welkomstborden plaatsen bij de entree van deze moderne en jonge horecazaken in meerdere steden. Systemen moeten door het marketingbedrijf zelf onderhouden worden. Entree bevindt zich bij meerdere vestigingen aan een lichte, doorgaande straat. Door zoninval kan een display snel wegvallen.

DE OPLOSSING

Ruitech Solutions plaatste bij iedere vestiging een 55” Philips High Brightness display (55BDL3102H) in portrait modus. Door de verticale plaatsing valt het display nog meer op. De content draait op een Left Click player. Chidóz heeft hiermee de mogelijkheid om zelf content te plaatsen op de displays. Het toevoegen van extra tijdschema’s, bijvoorbeeld bij koopavonden of koopzondagen, is mogelijk en door eigenaren van het systeem zelf in te stellen.

OVER KLANT

Ola chicoz en welkom bij Chidóz, your new favorite Mexican! Bij Chidóz vind je Mexicaanse classics in een nieuw jasje. Legendary burritoz, tacos, salads en bowls, met verrassende ingrediënten van over de hele wereld. Chidóz is momenteel te vinden in Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Haarlem, in een van de keukens van Mooie Boules in Amsterdam en in Den Bosch.

PROJECTDETAILS

Project:

Inrichting Chidóz

Plaats:

’s Hertogenbosch, Haarlem & Nijmegen

PROJECTFOTO’S