Project omschrijving

MAT AFBOUW B.V.

DE UITDAGING

MAT Afbouw B.V. heeft een complete metamorfose van de directie- en vergaderkamer gedaan. Daarin laten zij de laatste ontwikkelingen uit hun eigen productenportfolio zien. Een goed functionerende, groot formaat touchscreen mag hierin natuurlijk niet ontbreken. Voor MAT Afbouw was het belangrijk dat ze op een eenvoudige manier meerdere laptops vanuit een elektrische in hoogte verstelbare zit/sta vergadertafel kunnen aansluiten op het touchscreen.

In samenwerking met MAT afbouw heeft Ruitech Solutions de technische tekeningen alsmede kabeltracés gespecificeerd.

DE OPLOSSING

In een akoestische wand (één van de vele specialiteiten van MAT Afbouw) is een 75″ Philips Touchscreen gerealiseerd. Het screen is vlak met de wand gemonteerd. Rondom het scherm zit een minimaal kader van slechts 5cm. Aan weerszijden van het touchscreen zitten twee Apart Audio speakers, zo is er voldoende geluidsondersteuning tijdens presentaties. In de zit-/statafel monteerden we een nette voorziening voor alle aansluitkabels en bediening van de apparatuur. Hiervoor maakten we gebruik van een Neets EasyConnect EcHo Plus. Onder de zit-/statafel zit een deel van de audiovisuele techniek verstopt. Een Kramer Scaler/Switcher zorgt voor alle audiovisuele schakelingen.

OVER MAT AFBOUW B.V.

MAT Afbouw Zaltbommel is een toonaangevend droge afbouwer, gespecialiseerd in metal stud systemen (stalen profielen en gipskarton platen). Het afbouwbedrijf kenmerkt zich met innovatieve oplossingen voor brand, geluid, akoestiek, logistiek, inbraak- en kogelwering en naadloze klimaatplafonds.

PROJECTDETAILS

Project:

MAT Afbouw B.V.

Plaats:

Zaltbommel

PROJECTFOTO’S

MAT Afbouw
MAT Afbouw
MAT Afbouw
MAT Afbouw
MAT Afbouw
MAT Afbouw