MAT AFBOUW B.V.

DE UITDAGING

MAT Afbouw B.V. heeft een complete metamorfose van de directie- en vergaderkamer ondergaan, waarbij zij de laatste ontwikkelingen uit hun eigen productenportfolio laten zien. Een goed functionerend, groot formaat touchscreen mocht hierin natuurlijk niet ontbreken. Voor MAT Afbouw was het belangrijk dat ze op eenvoudige wijze meerdere laptops vanuit een elektrische, in hoogte verstelbare zit/sta-vergadertafel kunnen aansluiten op het touchscreen. In samenwerking met MAT afbouw heeft Ruitech Solutions de technische tekeningen alsmede kabeltracees gespecificeerd.

DE OPLOSSING

In een akoestische wand (een van de vele specialiteiten van MAT Afbouw) is een 75″ Philips Touchscreen gerealiseerd, die vlak met de wand is gemonteerd. Rondom het scherm een minimaal kader van slechts 5 centimeter. Aan weerszijden van het touchscreen twee aparte audiospeakers voor voldoende geluidsondersteuning tijdens presentaties. In de zit/statafel een nette voorziening voor alle aansluitkabels en bediening van de apparatuur in de vorm van een Neets EasyConnect EcHo Plus. Onder de zit/sta-tafel is een deel van de audiovisuele techniek verstopt. Een Kramer Scaler/Switcher zorgt voor alle audiovisuele schakelingen.

OVER MAT AFBOUW B.V.

MAT Afbouw Zaltbommel is een toonaangevende droge afbouwer, gespecialiseerd in metal stud systemen (stalen profielen en gipskarton platen). Het afbouwbedrijf kenmerkt zich door innovatieve oplossingen voor brand, geluid, akoestiek, logistiek, inbraak- en kogelwering en naadloze klimaatplafonds.

PROJECTDETAILS

Project:

MAT Afbouw B.V.

Plaats:

Zaltbommel

PROJECTFOTO’S